Rekrutacja i zarządzanie zespołem w hotelu i restauracji

Lokalizacja: Pierwszy dzień targów WorldHotel 2015, Warszawa, ul. Marsa 56 c
Cena: 250 zł netto / osobę (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza: 199 zł netto / osobę (+23% VAT)





Podczas szkolenia zostaną przedstawione sprawdzone metody rekrutacji personelu, weryfikacji umiejętności kandydatów do pracy, ograniczenia rotacji pracowników, planowania zatrudnienia w poszczególnych pionach hotelu, a także podstawowe zasady rozliczania pracowników z powierzonych obowiązków.

 

HARMONOGRAM SZKOLENIA:

11:30 -12:00 - Rejestracja uczestników
12:00 - 13:30 Blok I

  • Jak wybrać, żeby potem nie żałować, czyli zasady rekrutacji i weryfikacji umiejętności kandydatów
  • Jak utrzymać najlepszych pracowników i ograniczyć rotację w pionach operacyjnych

13:30 - 14:30 - przerwa
14:30 - 16:00 - Blok II

  • Obsada recepcji, służby pięter, restauracji i innych pionów hotelowych w zależności od wielkości i typu obiektu hotelowego
  • Zlecanie i weryfikacja realizacji powierzonych zadań

Szkolenie szczególnie polecane:




Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2020 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top