9:00 – 9:30 – Rejestracja uczestników 9:30 – 12:30 – Część I - Menu engeneering – zasady ustalania cen w gastronomii - Kontrola kosztów - Metody maksymalizacji zysku w gastronomii hotelowej 9:30 – 12:30 – Lunch 13:30 – 16:30 – Część II - Zasady negocjacji z dostawcami i kontrola warunków współpracy - Skuteczne szkolenie i premiowanie personelu w restauracji - Promocja i sprzedaż usług gastronomicznych
Szkolenie szczególnie polecane:
Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.
ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl
Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.