Zyskowna gastronomia hotelowa

Lokalizacja: Kraków, andel's Hotel Kraków****, ul. Pawia 3
Cena: 990 zł netto / osobę (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza: 890 zł netto / osobę (+23% VAT)





Harmonogram szkolenia:

9:00 – 9:30 – Rejestracja uczestników
9:30 – 12:30 – Część I
  - Menu engeneering – zasady ustalania cen w gastronomii
  - Kontrola kosztów
  - Metody maksymalizacji zysku w gastronomii hotelowej
9:30 – 12:30 – Lunch
13:30 – 16:30 – Część II
  - Zasady negocjacji z dostawcami i kontrola warunków współpracy
  - Skuteczne szkolenie i premiowanie personelu w restauracji
  - Promocja i sprzedaż usług gastronomicznych


Szkolenie szczególnie polecane:




Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2020 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top