Zyskowna gastronomia hotelowa

Lokalizacja: hotel Courtyard by Marriott, Warszawa
Cena: 990 zł netto / osobę (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza: 890 zł netto / osobę (+23% VAT)





Restauracja hotelowa nie musi świecić pustkami, ale może być ważnym elementem pracującym na przychody hotelu. Poznaj sprawdzone metody dzięki którym goście będą chętniej korzystać z Twojej restauracji, ograniczysz nadużycia, uszczelnisz system zamówień i w konsekwencji zarobisz więcej.

TEMATYKA:
9:00 – 9:30 – Rejestracja uczestników

9:30 - 12:30 - Część I
- menu engineering, czyli metody właściwego ustalania cen sprzedażowych
- kontrola kosztów w restauracji hotelowej

12:30 – 13:30 – Lunch

13:30 – 16:30 – Część II
- sprawdzone metody zapobiegania nadużyciom w gastronomii
- negocjowanie warunków współpracy z dostawcami


Szkolenie szczególnie polecane:

Ekspert:

Andrzej Przenioslo
Andrzej Przeniosło
Dyrektor generalny, Hotel Nosselia



Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2020 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top