już za
30
dni
Menu Engineering i zwiększanie zysków w gastronomii hotelowej
Data szkolenia: 2018-02-20
Lokalizacja: Warszawa
Cena szkolenia: 990 zł netto (+23% VAT)
Cena w promocji FIRST MINUTE obowiązującej dla zgłoszeń do 31.01.2017: 849 zł netto (+23% VAT)
Po zakończeniu szkolenia każdy uczestnik otrzyma imienny certyfikat.
W cenę spotkania wliczony jest poczęstunek śniadaniowy, lunch, oraz przerwy kawowe.

Od mądrze i biznesowo zdefiniowanego produktu zależy „być albo nie być" restauracji. Jak zbudować menu, aby zostało zaakceptowane przez gości i jednocześnie by umożliwiło osiągnięcie takiej marży, która pokryje koszty i pozwoli osiągnąć zysk? Niezbędna jest do tego właściwa analiza i umiejętność interpretacji danych. Co sprzedajemy? W jakich cenach i po jakim koszcie? Dlaczego sprzedajemy wybranych dań więcej i innych mniej?



W przypadku pytań prosimy o kontakt:
Mira Włodarczyk
22 333 88 04
m.wlodarczyk@pws-promedia.pl