Organizacja pracy hotelu, czyli sztuka skutecznego motywowania i kierowania zespołem

Lokalizacja: Warszawa (targi WorldHotel, Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska, ul. Marsa 56C, Warszawa)
Cena: 299 zł netto / osobę (+23% VAT)





10:00 – 10:30 – Rejestracja uczestników

10:30 – 11:30 –  Cześć I:

- organizacja pracy hotelu a struktura zatrudnienia

- optymalizacja kosztów zatrudniania

- zarządzanie pracą działów hotelowych i gastronomicznych

11:30 – 12:00 – Przerwa

12:00 – 13:30 – Cześć II:

- harmonogramy czasu pracy - układanie grafików pracowników poszczególnych pionów hotelu

- efektywne motywowanie i premiowanie zespołu

- skuteczne delegowanie i systemy raportowania


Szkolenie szczególnie polecane:

Ekspert:

56 airport 3
Elżbieta Nitsze
Prezes Zarządu / Dyrektor Generalny Belvedere Gourment Group; Dyrektor Regionalny Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego na Mazowsze



Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2020 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top