już za
148
dni
Zapobieganie nadużyciom w działalności hotelowej i gastronomicznej
Data szkolenia: 2018-06-19
Lokalizacja: Warszawa
Cena szkolenia: 990 zł netto (+23% VAT)
Cena w promocji FIRST MINUTE obowiązującej dla zgłoszeń do 31.01.2017: 849 zł netto (+23% VAT)
Po zakończeniu szkolenia każdy uczestnik otrzyma imienny certyfikat.
W cenę spotkania wliczony jest poczęstunek śniadaniowy, lunch, oraz przerwy kawowe.
  1. Czy wiesz jak negocjować z dostawcami najlepsze stawki i kontrolować zamówienia spływające do Twojej restauracji, aby nie narazić się na straty?
  2. Jak kontrolować pracowników?
  • przykłady nadużyć, form kontroli i eliminacji nieuczciwości
  • Prowizyjny system wynagradzania jako narzędzie zapobiegające nadużyciom

 



W przypadku pytań prosimy o kontakt:
Mira Włodarczyk
22 333 88 04
m.wlodarczyk@pws-promedia.pl