Zapobieganie nadużyciom w działalności hotelowej i gastronomicznej

Lokalizacja: Courtyard by Marriott Warszawa, ul. Żwirki i Wigury 1
Cena: 1199 zł netto (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza i członków IGHP: 1099 zł netto (+23% VAT)





  1. Czy wiesz jak negocjować z dostawcami najlepsze stawki i kontrolować zamówienia spływające do Twojej restauracji, aby nie narazić się na straty?
  2. Jak kontrolować pracowników?
  • przykłady nadużyć, form kontroli i eliminacji nieuczciwości
  • Prowizyjny system wynagradzania jako narzędzie zapobiegające nadużyciom

 

Ekspert:

ht 2018 01 01
Artur Trukawiński
Ekspert związany od ponad 25 lat z branżą hotelarską



Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2017 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top