Efektywne zarządzanie hotelową restauracją

Lokalizacja: Warszawa
Cena: 1349 zł netto (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza i członków IGHP: 1249 zł netto (+23% VAT)
Cena FIRST MINUTE obowiązująca do 31.01.2019 – 1090 zł netto (+23% VAT): 1090 zł netto (+23% VAT)





Restauracja hotelowa nie musi świecić pustkami, ale może być ważnym elementem pracującym na przychody hotelu. Przedstawimy przykłady i omówimy punkt po punkcie jak sprawić, by hotelowa restauracja zaczęła cieszyć się popularnością wśród gości hotelowych, a także gości z zewnątrz. Zaprezentujemy sprawdzone metody dzięki którym goście będą chętniej korzystać z restauracji, a także uda się ograniczyć nadużycia, uszczelnić system zamówień, a w konsekwencji zarobić więcej.

Ekspert:

Budzowski
Wojciech Budzowski
Dyrektor generalny, Nosalowy Dwór Resort & SPA w Zakopanem



Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2017 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top