już za
-1
dni
Efektywne zarządzanie hotelową restauracją
Data szkolenia: 2017-05-25
Lokalizacja: Courtyard by Marriott, Warszawa
Cena szkolenia: 990 zł netto (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza i członków IGHP: 890 zł netto (+23% VAT)
Po zakończeniu szkolenia każdy uczestnik otrzyma imienny certyfikat.
W cenę spotkania wliczony jest poczęstunek śniadaniowy, lunch, oraz przerwy kawowe.

Co zrobić by hotelowa restauracja nie była tylko pozycją generującą koszty, ale zaczęła również na siebie zarabiać? Co zrobić by goście chętniej zostawali w naszej restauracji i jak zapewnić sobie kontrolę nad surowcem w kuchni.

HARMONOGRAM SZKOLENIA:

9:00 - 9:30 - Rejestracja uczestników

9:30 - 12:30 - Sesja przedpołudniowa:

- Menu engeneering – zasady ustalania cen w gastronomii
- Procedury operacyjne
- Kontrola kosztów
- Metody maksymalizacji zysku w gastronomii hotelowej

12:30 - 13:30 – Lunch

13:30 - 16:00 - Sesja popołudniowa:

- Zasady negocjacji z dostawcami i kontrola warunków współpracy
- Skuteczne szkolenie i premiowanie personelu w restauracji
- Promocja i sprzedaż usług gastronomicznych

16:00 - 16:30 - Pytania i odpowiedzi

TRENERZY
Andrzej Przeniosło
Dyrektor generalny, Hotel Nosselia


W przypadku pytań prosimy o kontakt:
Mira Włodarczyk
22 333 88 04
m.wlodarczyk@pws-promedia.pl