Efektywne zarządzanie hotelową restauracją

Lokalizacja: Courtyard by Marriott, Warszawa
Cena: 990 zł netto (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza i członków IGHP: 890 zł netto (+23% VAT)





Co zrobić by hotelowa restauracja nie była tylko pozycją generującą koszty, ale zaczęła również na siebie zarabiać? Co zrobić by goście chętniej zostawali w naszej restauracji i jak zapewnić sobie kontrolę nad surowcem w kuchni.

HARMONOGRAM SZKOLENIA:

9:00 - 9:30 - Rejestracja uczestników

9:30 - 12:30 - Sesja przedpołudniowa:

- Menu engeneering – zasady ustalania cen w gastronomii
- Procedury operacyjne
- Kontrola kosztów
- Metody maksymalizacji zysku w gastronomii hotelowej

12:30 - 13:30 – Lunch

13:30 - 16:00 - Sesja popołudniowa:

- Zasady negocjacji z dostawcami i kontrola warunków współpracy
- Skuteczne szkolenie i premiowanie personelu w restauracji
- Promocja i sprzedaż usług gastronomicznych

16:00 - 16:30 - Pytania i odpowiedzi

Ekspert:

Andrzej Przenioslo
Andrzej Przeniosło
Dyrektor generalny, Hotel Nosselia



Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2017 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top