już za
92
dni
Efektywne zarządzanie hotelową restauracją
Data szkolenia: 2017-05-25
Lokalizacja: Courtyard by Marriott, Warszawa
Cena szkolenia: 990 zł netto (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza i członków IGHP: 890 zł netto (+23% VAT)
Po zakończeniu szkolenia każdy uczestnik otrzyma imienny certyfikat.
W cenę spotkania wliczony jest poczęstunek śniadaniowy, lunch, oraz przerwy kawowe.

Co zrobić by hotelowa restauracja nie była tylko pozycją generującą koszty, ale zaczęła również na siebie zarabiać? Co zrobić by goście chętniej zostawali w naszej restauracji i jak zapewnić sobie kontrolę nad surowcem w kuchni.

  • Menu engeneering – zasady ustalania cen w gastronomii
  • Procedury operacyjne
    •   Kontrola kosztów
    •   Metody maksymalizacji zysku w gastronomii hotelowej
  • Zasady negocjacji z dostawcami i kontrola warunków współpracy
    •   Skuteczne szkolenie i premiowanie personelu w restauracji
    •   Promocja i sprzedaż usług gastronomicznych


W przypadku pytań prosimy o kontakt:
Mira Włodarczyk
22 333 88 04
m.wlodarczyk@pws-promedia.pl