Efektywne zarządzanie restauracją hotelową

Lokalizacja: Courtyard by Marriott w Warszawie
Cena: 1299 zł netto (+23% VAT)
Cena dla prenumeratorów Hotelarza i członków IGHP: 1199 zł netto (+23% VAT)





Większość restauracji hotelowych mogłaby uzyskiwać znacznie lepsze wyniki dzięki zastosowaniu analityki i skutecznemu wyeliminowaniu nadużyć pracowników liniowych.

Podpowiemy Ci jak zastosować to w praktyce i jakie skuteczne rozwiązania można zaczerpnąć od hoteli sieciowych.

Restauracja hotelowa nie musi świecić pustkami, ale może być ważnym elementem pracującym na przychody hotelu. Przedstawimy przykłady i omówimy punkt po punkcie jak sprawić, by hotelowa restauracja zaczęła cieszyć się popularnością wśród gości hotelowych, a także gości z zewnątrz. Zaprezentujemy sprawdzone metody dzięki którym goście będą chętniej korzystać z restauracji, a także uda się ograniczyć nadużycia, uszczelnić system zamówień, a w konsekwencji zarobić więcej.




Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o.

ul. Paca 37, 04-386 Warszawa
tel.: +48 22 333 80 00
mail: biuro@pws-promedia.pl


Polityka prywatności

© 2020 by ProMedia
 
NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowych szkoleń Akademii Hotelarza, a także najważniejsze informacje dotyczące rynku hotelowego, zapisz się na bezpłatny newsletter.



Back to Top